Despre noi

Despre noi

Suntem niște băieți care au facut ceva cârcă prin presă, prin publicitate și prin tipografie, prin firme de apartament și prin corporații cu angajați ce cu greu ar încăpea pe un vas de croazieră.

Nu suntem manageri, sales-ceva sau key accounți, ci doar colegi între noi și, sperăm, niște furnizori prompți pentru tine.

Am învățat că time is money, însa nu suntem de acord. Time is much, much more than money, așa că nu vom irosi timpul: câteva ore vor fi suficiente pentru a tipări printurile de care ai nevoie.

Avem ceva portofoliu de clienți, dar nu ne vom lăuda aici pentru ce bănci, dealeri auto, corporații și alte branduri cu notorietate lucrăm, nici pentru ce hair-stylisti, manichiuriste, pompe funebre sau instalatori. Nici măcar siglele nu le vom înșirui; prea mulți creativi grozavi s-au straduit să le conceapă ca să le strângem noi la un loc într-un mozaic multicolor.

O promisiune făcută telefonic sau într-o ofertă trimisă pe email face mai mult decât un contract pentru noi.

Respectăm regulile, avem politici de cookies și de confidențialitate, însă nu prea știm ce scrie în ele, nu avem ștampilă, spre nemulțumirea livratorilor. Nu avem nici regulamente, nici coduri interne ci doar o singură procedură: tipărim exact ce vrei, cât mai repede.

Uneori nu răspundem imediat la telefon din cauza muzicii dată suficient de tare cât să acopere zgomotul utilajelor. Scrie-ne, pe monitoarele noastre de 27” niciun mesaj nu trece neobservat.

Comentariile sunt închise.